AUDIENCE FAVORITE – YLEISÖN SUOSIKKI – ONNI Education

20.11.2021

Novagon järjestämän GAME of IDEAS III yritysideakilpailun finaali pidettiin 21.9. upeassa 1600-luvun Billnäsin Ruukkimiljöössä!

Alkukarsintojen jälkeen loppukilpailuun valikoitui kahdeksan todella mielenkiintoista yritysideaa. Positiivista jännitystä tapahtumaan toi pitkästä aikaa paikalle kutsuttu liveyleisö. Tapahtuma myös striimattiin kotikatsojille ja tallenteen voi käydä katsomassa www.novago.fi/goi3 osoitteesta.

Kun kilpailijat pääsivät esiintymislavalle, heitä odotti kovan luokan tuomaristo, joka koostui FIBAN:in enkelisijoittajista. Tuomareina toimivat FIBAN:in puheenjohtaja Reima Linnanvirta ja jäsenet Annukka Mickelsson ja Olli Malmivaara. Juontajana toimi Reidar Wasenius.

Alkukarsinnoista läpi päässeet finalistit edustivat hyvinkin erityyppisiä ideoita ja aloja. Taso oli korkea, eikä tuomaristolla ollut helppo tehtävä löytää kolmeen kilpailukategoriaan voittajat. Neljäs kategoria, eli Yleisön suosikki valittiin katsojien verkkoäänestyksen perusteella.

AUDIENCE FAVORITE - YLEISÖN SUOSIKKI - ONNI education, Olli Kamunen.

ONNI Education on Suomalainen start-up yritys, jonka tähtäin on tuoda onnellisuutta ja hyvinvointia koko maailman lapsille, hyödyntää maailman parasta varhaiskasvatusta sekä Suomen mainetta maailman onnellisimpana maana, ja on näin myös loistava vientituote.